Om museet

Museets reglement og retningslinjer:

 

Reglementet blir presentert for alle gjester ved ankomst inn til museet.

  1. Kun kontant betaling!
  1. IKKE RØR! Dette gjelder også alle MCN og DMR medlemmer. Mange av tingene kan IKKE erstattes igjen.  Gis KUN EN advarsel!!! Brudd av denne reglen medfører at gjellende person blir bortvist fra museet. Pengene blir IKKE refundert ved regelbrudd.
  1. Show start:
        Show NR 1: KL: 14.00. Varighet 30 minutter.  Show NR 2: KL: 14.45. Varighet 30 min.
        MCN/DMR: Møt tidsnok, samt beregne tid til forberedelser. Sent oppmøte betyr at man ikke får underholde.                               Tiden (30 MINUTTER) skal deles på ALLE artistene som ønsker å vise noe. Kunder forventer kun 30 min                                      underholdning. Mange kunder BLIR sinte hvis tiden ikke holdes.
  1. Garderobe: Eiendeler som jakker, sekker og andre ting legges i garderoben. På eget ansvar! Museet er IKKE ansvarlig ved tap av eiendeler.
  1. Sitteplasser: Stolene er satt i formasjon. La dem bli stående slik. Grunnet brannsikkerhet og sikring av rømningsveier. Barn ser IKKE over høye voksne. Derfor er første rad beregnet for barn.
  1. Eiendeler: Vesker/eiendeler legges under stolene for å skape trygge rømningsveier.
  1. WC-avgift: Kr 10. Mange besøkende bruker opp toalett papir og såpe uten å betale inngangsbilletter. WC avgiften er innført for å dekke innkjøp av do papir, tørkepapir, håndsåpe og øvrige vaskemidler. Såpe og toalett papir hentes og betales for i kassen. Bruk IKKE det som står på toalettet, siden dette tilhører beboere i etasjen og IKKE museet.
  1. Bilde-avgift: Kr 20. For ekstra inntekt til museet. Samt retten til bruk av bildene som blir tatt. Blitz er IKKE lov, siden det kan være irriterende for både publikum og artister.
  1. Ikke lov å filme: All form for filming er forbudt. Grunnet at hemmeligheter rundt trikset ikke skal komme ut.
  1. Ting til salgs: Det som er til salgs er priset. Står det ingen pris på gjenstander, så betyr dette at de ikke er til salgs, men er en del av utstillingen.
KONTAKT DRIFTSANSVARLIGE ANGÅENDE SALG!!!
MEDLEMMER AV MCN/DMR MÅ HENVISE PUBLIKUM TIL DRIFTSANSVARLIGE: Grunnet loggføring og orden, samt optimalisering av driftsforhold.

 

 TYVERI BLIR POLITIANMELDT UMIDDELBART!

Dommerhammer

 

 

 

NORGES FØRSTE OG ENESTE TRYLLEMUSEUM

Åpnet 9. desember 2001

Norsk Tryllemuseum er et av Norges minste og morsomste museer!

opening

Norsk  Tryllemuseum ble etablert i 1997 under navnet Norsk Trylle-Arkiv. Hensikten var å ta vare på de norske tryllekunstnernes historie ved å samle plakater, avisomtaler, programmer, reklamekort og fotografier. Da  vi på vårparten 2001 fikk våre egne lokaler i Munkedamsveien 65B begynte vi også å samle og registrere rekvisitter, kostymer og annet utstyr som har tilhørt norske tryllekunstnere. 9. desember 2001 åpnet vår første      permanente utstilling og vi endret samtidig navnet til Norsk Tryllemuseum.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke museet på en søndag, et museum som stadig er under utvikling og derfor har blitt et levende og et spennende museum.

 

blue-wizard

Hva finnes på Norsk Tryllemuseum?  

Magiske rekvisitter og andre rariteter, Over hundre års historie om norske tryllekunstnere, Historisk tryllearkiv, Plakater – Bilder,  Kostymer, Salg av bøker og trylletriks.

DSC04909

TRYLLING

        Trylling er en av våre eldste former for underholdning.

        Trylling har fasinert oss i generasjon etter generasjon.

        Trylling er en spennende og fascinerende hobby for mange.

        Trylling som yrke er forbeholdt de få, kanskje de med et spesielt talent.

DSC04870

Barn i alle aldre har alltid har vært opptatt av trylling, mange har nok drømt om å bli en Arnardo eller en Davido. Norge har fostret mange magiske talenter.

På Norsk Tryllemuseum, som åpnet sine dører i 2001, fortelles det om de norske tryllekunstnere og deres spennende historie.

Velkommen til en fortryllende historie på Norsk Tryllemuseum!

Norsk Tryllemuseum har mottatt støtte fra Oslo kommune Kultur og idretsetaten.

DSC04852